Woningen

Domotica steeds vaker toegepast bij particuliere woningen. Of het nu gaat op nieuwbouw of renovatie van uw woning.

projects
Landhuis te Gemert

Woningen - Landhuis te Gemert

De opdrachtgever had een domotica vraagstuk. Zijn installateur Verstegen elektrotechniek te Vorstenbosch heeft de opdrachtgever uitgenodigd om samen naar de woonverfijner in Dongen te gaan. Omdat we meerdere projecten met deze installateur hebben gerealiseerd en deze bekend is met onze planmatige aanpak, hebben we ook deze opdrachtgever kunnen ontzorgen en naar tevredenheid zijn Domotica vraagstuk kunnen invullen.

Verbouwing woonboerderij te Dorst

Woningen - Verbouwing woonboerderij te Dorst

Woning in aanbouw (verbouwing)

Nadat de bewoners in het inspiratiecentrum van de woonverfijner hadden beleefd wat woning automatisering (domotica) voor hun toekomstig woongenot zou kunnen betekenen, was de beslissing om te kiezen voor de woonverfijner aanpak snel gemaakt.

Woning te Assendelft

Woningen - Woning te Assendelft

Nadat de bewoners in het inspiratiecentrum van de woonverfijner hadden beleefd wat domotica voor hun toekomstig woongenot zou kunnen betekenen, was de beslissing om te kiezen voor onze aanpak snel gemaakt.

De woning is geheel doormiddel van domotica op maat ontwikkeld op de specifieke wensen van de bewoner, waaronder: multimedia installatie, Ipad bedienbare omgeving, telefonie en eenvoudige lichtregeling en mogelijkheden om de woning in de nabije toekomst uit te breiden met gewenste functionaliteiten.

Verbouwing monumentale villa te Zoeterwoude

Woningen - Verbouwing monumentale villa te Zoeterwoude

We hebben de bewoners uitgenodigd om een bezoek te brengen aan ons inspiratiecentrum. Na het bezoek hebben we een opdracht gekregen om samen met de toekomstige bewoners een plan uit te werken. Het uiteindelijke plan is gebaseerd op een doordacht elektrotechnische installatieplan. Dit plan gaan ze inzetten op het moment dat alle vergunningen rond zijn. Omdat het een monumentaal pand betreft gaat het vergunningstraject erg moeizaam en kan dit nog enige tijd duren.

 

Villa te Enschede

Woningen - Villa te Enschede

Villa in aanbouw

Via internet hadden de bewoners gezocht naar Domotica, waarbij ze al snel op onze internetsite terecht kwamen. Ze hadden via onze site het contactformulier ingevuld, waarna ze het inspiratiecentrum van de woonverfijner hebben bezocht. Tijdens dit bezoek hadden ze beleefd wat domotica voor hun toekomstig woongenot kon betekenen. Daarna was de beslissing om voor de woonverfijner te kiezen snel gemaakt. De woonverfijner zorgde voor een planmatige aanpak.