Projecten brede groep

Domotica wordt steeds vaker toegepast in woningen waar grote groepen mensen verblijven; de brede groep in appartementcomplexen of verzamelgebouwen.

Residentieel wonen in Stadhouders Veste te Oosterhout

Projecten brede groep - Residentieel wonen in Stadhouders Veste te Oosterhout

28 luxe residentiele appartementen voor De Veste Groep. Appartementen in het luxe segment. Conceptmatig aanbod van Slim Wonen opties.

Exclusief Wonen in Witbrant Oost

Projecten brede groep - Exclusief Wonen in Witbrant Oost

De woonverfijner is voor het project ingehuurd voor het ontwerp van infrastuctuur, ontwikkeling van de (virtuele)menukaart met keuze-mogelijkheden, de voorlichtingsbijeenkomsten, de individule bewonersbegeleiding en de begeleiding van de uitvoering van de samenwerkende partijen. Het project is in 2004 opgeleverd. Van tijd tot tijd komen nog steeds bewoners bij de woonverfijner voor aanvullende opties ter verhoging van het woongenot.

Rosariopark te Dongen

Projecten brede groep - Rosariopark te Dongen

De woonverfijner is voor het project ingehuurd voor het ontwerp van infrastuctuur, ontwikkeling van de (virtuele)menukaart met keuze-mogelijkheden, de voorlichtingsbijeenkomsten, de individule bewonersbegeleiding en de begeleiding van de uitvoering van de samenwerkende partijen. Van tijd tot tijd komen nog steeds bewoners bij de woonverfijner voor aanvullende opties ter verhoging van het woongenot.

 

Westpoint te Tilburg

Projecten brede groep - Westpoint te Tilburg

De Westpoint Tower en Wing combineren uitstraling met luxe wonen. De Westpoint  Tower heeft een hoogte van 143,1 meter en is daarmee de op één na hoogste woontoren en het op twee na hoogste gebouw van Nederland. De hoogbouw telt 47 verdiepingen en omvat 154 appartementen.

De woonverfijner is voor het project ingehuurd om het domotica vraagstuk in te vullen. Hierbij hebben we geholpen met het ontwerp van infrastuctuur, ontwikkeling van de (virtuele)menukaart met keuze-mogelijkheden, de voorlichtingsbijeenkomsten, de individule bewonersbegeleiding en de begeleiding van de uitvoering van de samenwerkende partijen. Van tijd tot tijd komen nog steeds bewoners bij de woonverfijner voor aanvullende opties ter verhoging van het woongenot.

 

VroonerKroon te Alkmaar

Projecten brede groep - VroonerKroon te Alkmaar

54 luxe appartementen voor Woonwaard Alkmaar. Een hoogtepunt op het gebied van zorgeloos wonen, voorzien van alle luxe die u zich maar wenst. En dan hebben we het nog niet eens over het uitstekende uitzicht en de veelzijdige omgeving.