Kantoren

Steeds meer bedrijven worden aangesloten op collectieve glasvezelnetwerken. Als domotica specialist stelt Entron haar expertise beschikbaar aan bedrijven middels voorlichtingsbijeenkomsten en individuele QuickScans. Daarnaast bekijken we per bedrijf welke domotica oplossingen bij u passen.

Showhuis te Baarle-Nassau

Kantoren - Showhuis te Baarle-Nassau

In het hartje van Baarle-Nassau aan de Chaamseweg 9/9a beschikt In/Ex Createurs over een unieke lokatie waar 'buiten leven' is verworden tot een verlengstuk van het woongenot van binnen en andersom.

De gebruiker van dit showhuis heeft gebruik gemaakt van de woonverfijner. Resultaat is een zeer gebruiksvriendelijk showhuis welke geheel op maat is ontwikkeld op de specifieke wensen van de gebruikers.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van domotica voor uw zakelijke omgeving en wilt u dit comfort eerst ervaren voordat u een beslissing neemt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan het inspiratiecentrum van de woonverfijner.

Floris' Hand

Kantoren - Floris' Hand

De gebruiker van dit kantoorgebouw heeft gebruik gemaakt van de Woonverfijner dienstverlening.

Het kantoor is zeer gebruiksvriendelijk welke geheel op maat is ontwikkeld op de specifieke wensen van de gebruikers, waaronder: beveiliging en camera installatie, toegangscontrole, video intercom installatie, elektrische zonwering, elektrische sloten en telefooninstallatie.

Hierbij zijn uitsluitend functionaliteiten aangebracht die voor het dagelijks gebruik functioneel worden geacht, en de infrastructuur geeft de mogelijkheid tot verregaande aanpassing en uitbreiding van nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen van werkplekken en functionele wensen in de nabije toekomst.

Filiaalbedrijven in 1 netwerk

Kantoren - Filiaalbedrijven in 1 netwerk

Veel exploitatiekosten zijn te besparen door het slim met elkaar verbinden van filialen aan het hoofdkantoor. LCT is een snelgroeiende keten van winkels in de modesector. Klanten worden voorzien van sporthemden op maat. Voor de winkels heeft de woonverfijner een concept uitgewerkt waardoor alle winkelsystemen vanuit het hoofdkantoor in Breda kunnen worden beheerd. De ambiance van de deel met LED verlichte winkels, het cameratoezicht, de muziek en reclameboodschappen op het narrowcastingsysteem. Ook de telefonie en de automatisering worden via het gesloten netwerk vanuit Breda ontsloten.