Entron: meer woongenot met Domotica

Welkom bij de Entron! Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u op zoek naar domotica? Hier vindt u alles over domotica om uw woongenot te verhogen.

Missie & Visie: Wat ons drijft en onze ambitie is.

Het is onze missie om mensen oprecht te helpen aan een betere leef en werkomgeving. Dat doen we door:

  • Steeds vanuit de dialoog met de eindgebruiker te ontdekken waar deze behoefte aan heeft, deze te inspireren en betrouwbare oplossingen aan te dragen
  • Door organisaties en mensen te verbinden en gezamenlijk aan de behoefte van de eindgebruiker te willen voldoen.
  • Door te werken aan duurzame samenwerkingen in een lerende omgeving om de klantwaarde te verhogen, verspiling te reduceren en mensen met passie en plezier hun werk te laten doen.
  • Door de faciliteiten, kennis en ervaring van Entron en de deelnemers van De Woonverfijner met elkaar te verbinden tot een professionele dienstverlening waardoor eindgebruikers kunnen rekenen op betaalbare en betrouwbare diensverlening en oplossingen tot in lengte van jaren.
  • Door ons met name te richten op de behoefte van de eindgebruiker en diegene die hen faciliteert met technologie, domotica en informatietechnologie als middel.

Onze visie:

Wij geloven en weten dat oprechte aandacht voor de eindgebruiker en projectoverschijdende samenwerking in een lerende setting leidt tot meer klantwaarde, meer werkplezier, lagere kosten en betere dienstverlening. We willen met De WOONVERFIJNER voortdurend blijven bouwen aan groeiend landelijk netwerk van organisaties en mensen die hierin geloven en bewijzen dat we hiermee het verschil kunnen maken. In 2016 zal De WOONVERFIJNER deze landelijke dekking hebben gerealiseerd en als voorbeeld mogen dienen voor de markt.