Bezoek het domotica inspiratiecentrum van woonverfijner Entron

Bouwen begint met inspiratie. De bouwstijl, het interieur, de afwerking, keukens en badkamers; alles is te bewonderen. Maar hoe zit dat met het thema techniek en domotica?

Van Loon Elektro beschikt over een inspiratiecentrum in Dongen. Misschien wel een stukje reizen, maar beslist een bezoek waard. Daar ontmoet u een Woonverfijner. Hij of zij zal u niet overspoelen met alle techniek, maar eerst veel aandacht besteden aan uw toekomstig beeld van wonen en uw gedachte over verschillend thema's. Deze aanpak leidt tot een op uw behoefte afgestemde voorlichting over de mogelijkheden en werkwijze die bij uw vraagstuk past. Het inspiratiecentrum beschikt over de middelen waardoor u zelf alle mogelijkheden op het gebied van Slim Wonen en domotica kunt ervaren, zien en voelen. 

Onze woonverfijner geeft u inzicht in de aanpak die het best bij u past. State of the art, of wellicht een invulling waarbij uw woning zich in de loop van de tijd aan kan passen aan de veranderende inzichten en wensen die zich in de loop van de jaren voordoen.

Ik wil graag gebruik maken van de bezoekmogelijkheid aan het inspiratiecentrum.

Vul alle velden in en druk op VERSTUREN.