Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Woonverfijner referenties:

Over Entron

Entron heeft haar activiteiten voortgezet onder de firma Hoppenbrouwers Techniek. Voor meer informatie kunt u naar de website www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Bent u op zoek naar een onafhankelijk advies over het inrichten van uw woning op het gebied van installatie en/of domotica, bezoek dan www.dewoonverfijner.nl en maak een afspraak via het contactformulier.

Contactformulieren die op deze pagina worden ingevuld komen ook terecht bij De Woonverfijner.

 

Onze missie

Help mensen oprecht aan de beste oplossing. Met deze missie was Entron in 1998 één van de eerste domotica-specialisten in Nederland. Inmiddels hebben we onze ambitie omgezet in een concrete organisatie die haar bestaansrecht heeft bewezen. Met De Woonverfijner bouwen we aan een groeiend netwerk van mensen en organisaties die "De Woonverfijner" belofte waar kunnen maken. Deelnemers aan De Woonverfijner zijn organisaties en mensen met passie. De eindgebruiker staat weer centraal. Deelnemers zijn organisaties en mensen die weer echt verbonden zijn en bereid zijn continu te leren in deze tijd van toenemende veranderingen en snelle technologische ontwikkeling. We kunnen het gewoon niet meer alleen.

Het huidige tijdsbeeld vraagt om:

  • Mensen die oprecht samen willen werken en bij willen dragen aan elkaars succes.
  • De eindgebruiker weer als centrale persoon te zien.
  • Co-creatie; en dat kan alleen goed werken als je focust op datgene waar je goed in bent.
  • Het ontstaan van teams die samen een resultaat willen bereiken waar de klant een 9 voor wil geven.
  • Learning by doing: bereid zijn, met aandacht voor de eindgebruiker en voor elkaar, steeds te willen leren om morgen weer beter te zijn dan vandaag.

De WOONVERFIJNER wil de drijvende kracht zijn achter het samenbrengen van de mensen uit de verschillende bedrijven die achter de schermen betrokken zijn bij de bouw.  

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.dewoonverfijner.nl