Wat zijn de kosten van domotica?

Het antwoord op deze vraag is niet concreet in euro's te beantwoorden. Het begrip Domotica is net zo iets als het begrip Mobiliteit. Door de veelzijdigheid en het brede aanbod van producten met grote verschillen in eigenschappen en kwaliteit moet de vraag worden omgedraaid: Wat zijn de wensen en de omstandigheden. Wat daarvoor nodig is, is dat iemand met de taak van Woonverfijner zich verdiept in uw vraag. 

De Woonverfijner kan u daarbij helpen. Als u met (ver)bouwplannen rondloopt is een inspiratiesessie en een inventarisatie-sessie in het inspiratiecentrum (overigens gratis) voldoende om antwoord te krijgen op de vraag wat domotica kost. Vanuit andere situaties kan de Hulpdienst van De Woonverfijner u verbinden met de juiste partij die u snel aan een kostenindicatie kan helpen. Domotica is inmiddels betaalbaar geworden voor elke doelgroep.  

Om in de mobiliteitsmetafoor te spreken: Iedereen is in staat om van A naar B te komen; De ene op de fiets, de andere met een scooter, openbaar vervoer of de meeste luxe auto. Zo geldt ook voor domotica dat er voor iedereen een betaalbare oplossing is.